Tystnade som uppstår...
Publicerat: 2015-04-28 ~ photoshop

.... då jag tar mig tiden att skriva ett blogginlägg!
Men med att ha varit i Skottland och fått tillbaka kraften till att vara människa igen så har orken att skriva ett inlägg inte varit på prio ett för mig direkt.
Just nu sitter jag i skolan och redigerar bilder till mitt bildspel och känner att jag kan dela med mig av tre bilder (som just nu är i photoshop och redigeras).
De är i fel ordningen, men denna härliga gatuartist fick mig och tjejerna att stanna på gatan.
Det hände mycket trevligheter i Edinburgh, mycket öl, mycket foto och mycket vandrande. Mina korta knubbiga ben klarade av det mesta, till och med att ta sig upp för Holyrood Park (bilder på det kommer att komma upp då jag orkar).
Detta med att redigera natur och street bilder är ganska tråkigt men ändå givande på ett sätt.

Stora nyheter dock!
Jag och de tjejerna i klassen som sökte till Gamleby har kommit på intervjudag hos dem! Den första jag ringde angående detta var självklart min mentor från min förra skola. Hon är ändå den som har stått och pushat mig sen dag ett.
Så jag kommer att fota mitt bidrag till intervjudagen på lördag. Enda som saknas är kläder men det jag jagar det fortfarande!

Livet går bra nu, och det gillar jag!
Kommentera inlägget

Herr björn, skägg och Skottland
Publicerat: 2015-04-05 ~ Fotografering

Jag tog mig en snabb trip till skolan innan jag åker Skottland imorgon för att skriva klart mitt personliga brev, fixa med ansökningar och andra saker. För att ta en liten break ifrån det passade jag på att redigera bilder som herr Holmberg har bett mig att redigera sedan början på Mars ungefär! Nu är det gjort iallafall!
Jag är strax klar med mina personliga brev till både Fotoskolan i Gamleby och Fotoskolan i Göteborg.

Linus, här har du Mr. Bear bilden med ett fint litet porträtt på dig!
Det här med svart vitt börjar tilltala mig!

Självklart ville Linus komma och titta på utställningen.
Här har vi min otroligt nöjda modell! Tack så hemskt mycket Linus för att du ställde upp!


Och imorgon vid den här tiden är jag framme i Skottland! Sååå peppad! Men nervös också! Det är ju ändå första gången jag flyger utomlands. 

Nu ska jag bli klar med detta sen ska jag åka hem och sova.
Vi hörs när vi hörs!
Puss~~
Kommentera inlägget

Upphängd och klar!
Publicerat: 2015-04-01 ~ Allmänt

Nu är Normstorm bilderna upphängda och klara! Det känns ofattbart på ett sätt och nu kommer det hänga i Juneporten i minst sex månader. Som sagt, ofattbart!
Jag är så himla kort! Dessa tavlor är 140cm höga.

Hursomhelst, jag är otroligt stolt över mig själv och mina klasskamrater! Som vi har kämpat och stressat över dessa bilder. Men det har varit en fantastisk resa att göra.
 
Kommentera inlägget