Nämen nu händer det lite grejer här i livet!
Publicerat: 2014-11-20 ~ Fotografering

Efter att ha varit på mitt andra hem i snart en månad igen så har det kommit fram att under den sista tiden (dvs hela nästa vecka) ska jag dels ha photoshop med fotoeleverna, WOHOO~~, men även påbörja ett fotoprojekt med bilder som ska upp på hemsidan. Så nästa vecka är det köket som ska fotas, det är städpersonalen (härliga Birgitta som jag ska stalka lite medan hon städar). På måndag har jag även ett möte med deras marknadsföring över vad det ska tas för bilder, ifall de vill ha befietligt ljus eller om blixtrar ska vara med. Så kommer även under vecka 7, då jag har sportlov, att spendera hela veckan att fota, redigera, leverera bilder. För att återigen bygga upp en ny bildbank.

Fotade elevrådet i tisdags och den färdiga produkten är snart klar med ni får bara se en teaser.
 
Kommentera inlägget

Saknad i denna värld
Publicerat: 2014-11-19 ~ Allmänt

För tio dagar sedan lämnade en underbar människa denna jord. Jag har inte velat skriva ut något på facebook eller liknande för jag har suttit lite för mig själv och tänkt på alla minnen jag fick skapa med denna underbara själ! De flesta minnena om honom är ifrån tiden han var elevassistent/vikarie för min klass och några till i våran del av skolan. 
Jag hade det ganska tufft under den tiden med både en lärare som var hemsk mot mig, puberteten, mina föräldrars skillsmässa och så mycket mer. Han var en av de människorna i mitt liv under den tiden som fick mig att må bra och framförallt fick mig alltid att skratta.
Flera år efter att han lämnade oss där så träffade jag på honom titt som tätt och även under min tonårstid. Mest i fyllan och villan eftersom han jobbade egentligen som ordningsvakt. Jag kramade honom alltid oavsett hur påverkad jag än var och han var alltid lika givmild.

Vart du än är nu så hoppas jag att du är lika underbar mot de du träffar på, som du var här på jorden!
Vi ses på andra sidan, Ulf! Du kommer alltid vara saknad!
 
Tillägnar denna bild åt dig.
 
Kommentera inlägget

James Spader
Publicerat: 2014-11-08 ~ photoshop

Jag hade tråkigt här igår kväll så jag bestämde mig för att göra en simpel redigering på min favorit Kevin Spader som spelar Raymond Reddington i serien The Blacklist.
Originalbilden är tagen från denna hemsida.

Kommentera inlägget