Rockfoto Emma, Björn Ceder och Thomas Wågström på besök för portfolioreview.
Publicerat: 2015-03-30 ~ Allmänt

Snart får vi träffa Björn Ceder, Emma Svensson och Thomas Wågström som ska bedömma våra portfolios. Lagomt nervös man kan vara då!
Igår spenderade jag en timme att bråka med printern, fick inte ut alla bilderna som jag vill ha men det var bara en som inte gick att printa. 
Men produktbilder, fineart och post apo bilderna är klara och ligger i min fyskiska portfolio! Här får ni ännu en liten preview från portolion.
 
 
 
 
Kommentera inlägget

Portfolion är klar.... nästan!
Publicerat: 2015-03-28 ~ Fotografering

Först och främst så ber jag om ursäkt, till er få själar som läser min blogg och hoppas på att jag lägger ut något, att jag har varit så frånvarande. Dock med stressen ifrån att plåta och redigera som har varit denna vecka har varit olidlig! 

Sex stycken bilder till portfolion är helt och hållet klara! Så imorgon blir det tidig dag för att bosätta sig i printrummet för att skriva ut dem som är klara.
Normstorm är inskickad och klar. Den kommer att hängas upp på onsdag. Skägg, kött, barn och händer är vad man kan förvänta sig från den utställningen. Självklart kommer det att hamna här på bloggen.
Nog om Normstorm nu! Här får ni se mina bilder som kommer att bli ett lite större projekt i framtiden. Vilket är lite roligt, för de är inspirerade av framtiden. En post apokalyptisk värld som jag föreställer mig att framtiden kommer att vara.
Efter att ha sträcktittade på serien "The 100" som jag blev tipsade av min vän Cissy, så fick jag en bild framför mig vad jag ville göra med detta. I framtiden kommer det att bli med mer rekvisita och tuffare kläder. Fast med den tighta ekonomin jag har som student och av att jag vill ha ett speciellt utseende till detta projekt så känner jag mig själv otroligt nöjd över dessa bilder.
Kommentera inlägget

Man hinner inte med sig själv nästan
Publicerat: 2015-03-17 ~ Fotografering

Stressen har på högsta nivå i klassen. Vi har projektveckor, portfolio plus Normstorm på det! Jag fotade iallafall min Normstorm bild väldigt tidigt och sitter med retochen fortfarande. Igår spenderade jag 8 timmar på att bara göra småsaker i retochen. Dock vill man få till det bra så måste man sitta länge!
Ni får en liten skärmdump på hur det ser ut men helheten får ni inte se förrän den hänger uppe i Juneporten.
Bara att köra på!
Det är inte klart ännu so do not judge!
Kommentera inlägget