Ljussättning med Tobias Fischer
Publicerat: 2014-10-18 ~ Fotografering

I onsdags hade Tobias Fischer en föreläsning för oss om hur han började med fotografering och hur han jobbar. Det var väldigt inspireande!
Hela torsdagen spenderades i studion med fyra olika stationer och vi blev indelade i fyra olika grupper. Jag hamnade med Rickard, Jennie och Agnes. Vi började med porträtt där vi utsatte Agnes och Rickard, sen tog vi oss an produkt fotografering efter lunch. Tyvärr blev det en incident med en av klasskamraterna så Rickard var tvungen att åka med henne hem så det blev bara jag, Agnes och Jennie till utomhus fotograferingen där Agnes fotade mig, Jennie fotade Agnes och jag Jennie. Vi fick välja vad vi ville göra för bild, porträtt eller mode.
Sist men inte minst blev det mode stationen. Agnes fotade Jennie, jag fotade Agnes och Jennie fotade mig.

Detta var ganska jobbigt för mig med tanke på att jag inte trivs framför kameran men som fotograf måste jag ändå veta hur det är stå framför kameran istället för endast bakom den. Även veta hur jag ska dirigera en modell och inte vara rädd för att gå fram att peta på dem eller fixa till deras hår, som exempel.


Tobias frågade även vart vi ser oss själva om fem år.
Mitt svar var att jag äntligen ska ha min efterlängtade fransk bulldogg som jag ska resa runt med. Jag ska ha precis öppnat min första studio och försöka expandera mitt företag internationellt med.
Och innan vi vet ordet av så kommer jag vara nästa Annie Leibovits. Hon är en förebild åt mig. En dag ska jag jobba som henne!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: