Short vs Tall
Publicerat: 2015-01-19 ~ Personligt

Jag älskar att kolla på youtube videos, men vem gör inte det liksom? Kanaler som jag speciellt älskar är ifrån BuzzFeed, alltid roliga små fakta videos, sketcher och härliga skådisar som jobbar dygnet runt med allt som har med BuzzFeed att göra.
Jag stötte på dessa två videos som visar det positiva med att vara kort och lång! Jag kan verkligen relatera med att vara kort. Jag menar, jag är 6 centimeter ifrån att ifrån att kvalificeras som en kort växt människa. Dock föredrar jag att kalla mig själv för en Hobbit!

 Titta och njut, folket!


I veckan har jag inga fotograferingar förrän på torsdag och fredag. Fast jag fick ett medelande på Facebook idag från solstrålen Linn och frågade ifall jag hade bilder kvar från förra året av henne kläder som jag fotade. Självklart har jag det! Så Linn har satt mig i arbete att redigera och skicka hennes designer till henne! Tack för att du sätter mig i arbete!

Nu ska jag njuta av mitt kaffe, sedan åka hem och hämta bilder för att sedan komma tillbaka till skolan och redigera dem! 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: